Περιγραφή:
Γιατί να φάτε τις γαρίδες σας κλασικά με μακαρόνια ή ρύζι ή σε σαλάτα??? Δοκιμάστε να τις φτιάξετε με κριθαράκι και αν το θέλετε πιο τραγανιστό βάλτε τα στο φούρνο με τριμμένο τυρί από πάνω και... καλή σας όρεξη!!!
Υλικά:
- Γαρίδες 1 - 1 ½ κιλό
- Κριθαράκι ½ πακέτο
- Λάδι 1 ποτήρι
- Σάλτσα ντομάτας 1 ποτήρι
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Νερό
- 1 ποτήρι λάδι
- 1 ποτήρι τοματάδα
- 3 ποτήρια νερό
Οδηγίες:
Βάζουμε λίγο αλάτι και πιπέρι και μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε το ½ πακέτο κριθαράκι και συμπληρώνουμε λίγο νερό. Λίγο πριν ψηθεί το κριθαράκι (περίπου 10 λεπτά) βάζουμε τις γαρίδες.
Εναλλακτικά μπορούμε να το σερβίρουμε με λίγη φέτα ή τυρί για μακαρόνια
www.greekmasa.gr
No comments:
Post a Comment