Saturday, July 23, 2011

Γαρίδες με κριθαράκι

Περιγραφή: 

Γιατί να φάτε τις γαρίδες σας κλασικά με μακαρόνια ή ρύζι ή σε σαλάτα??? Δοκιμάστε να τις φτιάξετε με κριθαράκι και αν το θέλετε πιο τραγανιστό βάλτε τα στο φούρνο με τριμμένο τυρί από πάνω και... καλή σας όρεξη!!!
  

Υλικά:
  • Γαρίδες 1 - 1 ½ κιλό
  • Κριθαράκι ½ πακέτο
  • Λάδι 1 ποτήρι
  • Σάλτσα ντομάτας 1 ποτήρι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Νερό
  • 1 ποτήρι λάδι
  • 1 ποτήρι τοματάδα
  • 3 ποτήρια νερό
Οδηγίες:
Βάζουμε λίγο αλάτι και πιπέρι και μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε το ½ πακέτο κριθαράκι και συμπληρώνουμε λίγο νερό. Λίγο πριν ψηθεί το κριθαράκι (περίπου 10 λεπτά) βάζουμε τις γαρίδες.
Εναλλακτικά μπορούμε να το σερβίρουμε με λίγη φέτα ή τυρί για μακαρόνια
 www.greekmasa.gr


No comments:

Post a Comment