Περιγραφή
Μία πολύ εύκολη και γρήγορη συνταγή. Πολύ νόστιμη. Ο συνδυασμός του κοτόπουλου με τη μουστάρδα, τα τυριά και το μπέικον είναι αχτύπητος. Απλά,θεική γεύση...
Μία πολύ εύκολη και γρήγορη συνταγή. Πολύ νόστιμη. Ο συνδυασμός του κοτόπουλου με τη μουστάρδα, τα τυριά και το μπέικον είναι αχτύπητος. Απλά,θεική γεύση...
Συστατικά
- 125γρ μοτσαρέλα τριμμένη
- 100γρ ρεγκάτο τριμμένο
- 1 κουτάλι σούπας μουστάρδα έτοιμη
- 4 στήθη κοτόπουλο χωρίς κόκαλα και δέρμα
- 8 φέτες καπνιστό μπέικον λίγο λάδι ή μαργαρίνη για το ταψί
Οδηγίες
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200 βαθμούς Κελσίου. Κόβουμε κάθε στήθος κατά μήκος, ώστε να σχηματιστεί "τσέπη". Ανακατεύουμε τα τυριά με τη μουστάρδα, και με το μίγμα αυτό γεμίζουμε τα στήθη. Τυλίγουμε κάθε στήθος με 2 λωρίδες μπέικον, όχι πολύ σφιχτά, αλλά να κρατάει το στήθος τυλιγμένο. Σε πήλινο ταψάκι, στο οποίο έχουμε βάλει λίγο λάδι ή μαργαρίνη, τοποθετούμε τα στήθη και καλύπτουμε με αλουμινόχαρτο. Ψήνουμε 30', και μετά βγάζουμε το αλουμινόχαρτο να ροδίσει. Σερβίρουμε όπως θέλουμε.
Λίγα μυστικά ακόμα
Εγώ προτιμώ να το σερβίρω με πουρέ, τον οποίο έχω περιχύσει με τη σάλτσα από το ταψί που ψήθηκε το φαγητό. Αρέσει σε όλους, μεγάλους και μικρούς. Ελπίζω πραγματικά να το ευχαριστηθείτε.
No comments:
Post a Comment