Περιγραφή:
Μια πολύ καλή φίλη μου έδωσε μια συνταγή για Τσιζκέικ που αν το δοκιμάσετε δεν θα φτιάξετε καμία άλλη παρλλαγή του!!! Λαχταριστή κρέμα με μπισκότο και από πάνω black currant βατόμουρο!!! Αν δεν σας αρέσουν τα γλυκόξινα δοκιμάστε να βάλετε από πανω τριμμένη σοκολάτα...
Υλικά:
- 1 πακέτο digestive
- 1 κουτ. γλυκού βούτυρο
- 1-2 κουτ. σούπας γιαούρτι
- 1 γάλα βλάχας
- 1 morfat τενεκεδένιο (όχι την σκόνη)
- 1 κουτί φιλεδέλφια
- 1/2 ποτήρι λεμόνι
- black currant βατόμουρο
Οδηγίες:
Λιώνετε το βούτυρο, τρίβετε τα μπισκότα σε ένα ταψί και τα ανακατεύεται μαζί ώστε να γινουν μια ωραία βάση για το γλυκό σας. (όσα μπισκότα βάλετε υπολογίστε ανάλογα και το βούτυρο.Το βασικό είναι να γίνουν μάζα τα μπισκότα με το βούτυρο ώστε να κόβετε ομοιόμορφα το γλυκό σας). Στο μίξερ βάζετε το φιλαδέλφια, το λεμόνι, το γιαούρτι, το ζαχαρούχο και το morfat. Τα χτυπάτε καλά ώστε να γίνει μια ομοιόμορφη κρέμα και μετά την απλώνετε πάνω από τα μπισκότα. Το βάζετε στο ψυγείο για περίπου 30 λεπτά να δέσει και ύστερα απλώνετε από πανω τα βατόμουρα.
No comments:
Post a Comment